Udhëzimi teknik për plotësimin e formularit të aplikimit për në IAL

Udhëzimi Nr.13 datë 22.07.2016, për procedurat e pranimit dhe regjistrimit në IAL

Njoftim për plotësimin e formularit të aplikimit

Kalendari për aplikimi

Programet e studimit

Fatura për arkëtim për plotësimin e formularit për në IAL

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: