http://akp.gov.al/index.php?option=com_content&view=article&id=171%3Aprovimet-e-lendeve-me-zgjedhje-matura-2016-skema-dhe-zgjidhje&catid=52&Itemid=323

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: