December 1, 2023

Programet Orientuese, Matura 2022

visitor counter

Bëjeni Share që të informoni shokët:  image

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë ka publikuar programet orientuese për Maturën 2022

Programet Orientuese për Arsimin Profesional

Programet Orientuese për Shkollat me Drejtim të Orientuar (Sportive dhe Artistike)

Programet Orientuese për Shkollat me Drejtim të Orientuar Gjuhësor

Burimi: ascap.edu.al

Bëjeni Share që të informoni shokët:  image

%d bloggers like this: