December 1, 2023

Programet Orientuese Matura 2021

visitor counter

.

Programet Orientuese Matura Shtetërore 2020-2021

Bëjeni Share që të informoni shokët:  image

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë ka publikuar programet orientuese për Maturën 2021

Programet Orientuese për Arsimin Profesional

Programet Orientuese për Shkollat me Drejtim të Orientuar (Sportive dhe Artistike)

Programet Orientuese për Shkollat me Drejtim të Orientuar Gjuhësor

Programet Orientuese Profesionale, Matura 2021

Burimi: ascap.edu.al

Bëjeni Share që të informoni shokët:  image

%d bloggers like this: