Fituesit në IAL 2020 – Raundi 2

free counter

Bëjeni Share që të informoni shokët: 

Fituesit në Universitete 2020 – Raundi 2, Faza 1

Për t’i ardhur në ndihmë maturanëve me gjetjen e listave paraprake të fituesve për Universitetet Publike dhe Private, i kemi përmbledhur në websitin tonë si më poshtë.

Universitetet që kanë shpallur deri më tani fituesit e Fazës 1, Raundi 2 për çdo program studimi janë:

%d bloggers like this: