Pranimet në degën Mjekësi e Përgjithshme për vitin e ri akademik 2023-2024 do të realizohen duke u bazuar:

70% – Rezultatet e arsimit të mesëm dhe maturës shtetërore

30% – testimi i informatizuar në lëndët Biologji, Kimi dhe Fizikë, i realizuar nga QSHA

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: