December 1, 2023

Provimet e Maturës Shtetërore 2023 do të zhvillohen nga data 1 qershor deri në datën 19 qershor 2023. 

  • 1 Qershor 2023 – Gjuhë e Huaj
  • 7 Qershor 2023 – Gjuhë Shqipe dhe Letërsi
  • 13 Qershor 2023 – Matematikë
  • 19 Qershor 2023 – Me zgjedhje

Maturantët që rezultojnë mbetës në sesionin e parë në Qershor i japin provimet në sesionin e dytë në Shtator.

Na ndiqni në Instagram për të marrë të gjitha njoftimet e fundit: @matura.shteterore

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d bloggers like this: