December 5, 2023

Sot nisi raundi i dytë i aplikimeve për ne fakultet.

Të gjithë maturantët që ende nuk janë shpallur fitues në një nga programet e studimit universitar, kanë afat nga data 22 deri më 24 shtator.

Aplikanti ka të drejtë të zgjedhë deri në 10 degë sipas preferencave, nëpërmjet formularit online të aplikimit në “u-albania”, mbi bazën e notës mesatare, si dhe kritereve të vendosura nga universitetet.

Maturantët duhet të tregohen të kujdesshëm në përzgjedhjen e programeve, pasi duhet të kenë parasysh edhe kuotat e lira në universitetet që synojnë.

Gjatë raundit të parë degët me më shumë interes ishin inxhinieria, mjekësia dhe ekonomiku.

Raundi i tretë i aplikimeve është nga data 19 deri më 21 tetor.

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore 2024

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d