March 21, 2023

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet ne Universitetin Eberswalde Gjermani per semestrin e dyte te vitit akademik  2021-2022

https://www.hnee.de/de/Startseite/HNE-Eberswalde-Startseite-E9875.htm

Afati i fundit per aplikim eshte: 06 Dhjetor, 2021

Llojet e mobilitetit:
 

-shkembim studentesh per studime

Nivelet e mobilitetit te studenteve:

-Bachelor

-Master

  

Kohezgjatja: -nje semester 

 

Fushat e studimit: Fakulteti i Pyjeve dhe Mjedisit:

-Forest System Transformation

-International Forest Ecosystem Management (www.hnee.de/IFEM)

Fakulteti i Menaxhimit te Pejsazhit dhe Ruatjes se Natyres

-Biosphere Reserves Management (www.hnee.de/Biom)

Dokumentat  duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e UT-se, Sektori i Marredhenieve me Jashte si dhe te skanuara ne adresen e e-mailit: iro@unitir.edu.al

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: