December 5, 2023

Viti i ri akademik do të nis në  datë 11 tetor sipas urdhrit nga Ministria e Arsimit po mënyra se si do të zhvillohet mësimi ende është e paqartë.

Artan Hoxha: Dëshira jonë është për në auditore, por sa do të jetë mundësia nuk e dimë. Mund të zhvillohet në mënyrë të kombinuar, online auditore ose njëra ose tjetra. Do e përcaktojnë ata të fushës ne jemi të përgatitur për cdo skenar.

4 pedagogë, 1 punonjëse biblioteke dhe 1 studente në Universitetin e Tiranës kanë humbur jetën prej covidit. Bazuar në këtë situatë rektori i këtij institucioni arsimor edhe pse nuk mendon se është I drejtë vendimi për vaksinimin e detyrueshëm, thekson se vaksina duke besuar shkencën është I vetmi mekanizëm për të mbrojtur veten dhe të tjerët.

Artan Hoxha: Në kujtim të 3  jetëve të humbura pranë Fakultetit Ekonomik të pedagogeve Vjolla Karapici dhe Irena Bogdani, e studentes ekselente Euxhena Jorgji pedagogë e studentë u përlotën, teksa në fjalën e tyre  përcuan mesazhin për të qenë vigjilentë në zbatimin e masave anti-covid.

Top Channel

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore 2024

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d