Shpërndaje me shokët që të informohenShare-512.png

Urdhri për miratimin e kalendarit për prodedurat e aplikimit dhe regjistrimit në Universitete, 2020-2021 nga Qendra e Shërbimeve Arsimore.

Shkarkoje urdhrin këtu: urdher_perbashket_rash_qsha

 

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: