December 5, 2023

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Njohuritë dhe temat që janë hequr nga Provimi i Letërsisë, Matura Shtetërore 2020 si pasojë e pezullimit të mësimit, i gjeni më poshtë. Shkarkojeni më poshtë dokumentin

Kliko këtu për ta shkarkuar dokumentin 

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Discover more from Matura Shtetërore 2024

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d