Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Kryeministri Edi Rama njofton se mbrëmjen e sotme, në orën 19:00, do të publikohet vendimi për vitin shkollor, nëse do të vazhdojë online apo do të mbyllet dhe përsëritet, për shkak të koronavirusit.

Lajmi do të bëhet i ditur nga ministrja e Arsimit, Besa Shahini, e cila pritet të dalë në konferencë pas dy orësh.

“Live në 19:00 🔴 Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Besa Shahini, mbi vitin shkollor 2019-2020 në kushtet e sfidës së dyfishtë të mbrojtjes së shëndetit e të jetës dhe mbrojtjes së investimit të nxënësve e të familjeve për shkollimin e këtij viti”, shkruan Rama.

Annotation 2020-04-28 175828.png

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.