Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Provimet e maturës shtetërore tashmë do të korrigjohen online, duke garantuar standarde dhe siguruar transparencë. Kryeministri Edi Rama uroi sot mirëmëngjes me lajmin e mirë për transformimin e Maturës Shtetërore falë revolucionit dixhital 2020.

“Mirëmëngjes me lajmin e mirë që revolucioni dixhital 2020 transformon Maturën Shtetërore, duke garantuar standardet, siguruar transparencën, përshpejtuar korrigjimet dhe larguar dorën e njeriut nga përcaktimi i saktësisë së përgjigjeve, ju uroj një fundjavë të qetë”, thekson Rama.

Me anë të korrigjimit dixhital të provimeve rritet cilësia në arsim, nuk ka administratorë sekretimi, është dixhitalizuar korrigjimi i provimeve, është shmangur sekretimi i gabuar, si dhe do të ketë saktësi dhe shpejtësi në korrigjim. Ky korrigjim dixhital ofron një klimë më të qetë për maturantët, ndërsa shpallja e rezultateve bëhet jo më vonë se data 30 qershor.

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.