December 1, 2023

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Ministria e Arsimit ka publikuar strukturën e vitit shkollor 2019-20120 sipas së cilit mësimi fillon me 16 shtator 2019 dhe përfundon me 19 qershor 2020.

Pushimet e dimrit do të fillojnë me 21 dhjetor dhe përfundojnë me  5 janar 2020. Ndërsa provimet kombëtare të arsimit bazë zhvillohen në periudhën 13-30 qershor 2020, kurse Provimet e Maturës zhvillohen në periudhën 6-30 qershor 2020

Udhëzimi i plotë – Urdher-i-perbashket-Nr.-220-date-11.04.2019-per-strukturen-2019-2020

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d bloggers like this: