Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar urdhërin për caktimin e datës së fillimit të vitit akademik 2019-2020.

Shkarkojeni këtu – Urdher-Nr.330.dt_.07.06.2019

Urdher-Nr.330.dt_.07.06.2019_page-0001.jpg

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.