Bëjeni Share që të informoni shokët:

share-button

NJOFTIM

Maturantët/kandidatët që kanë përfunduar arsimin e mesëm dhe nuk kanë aplikuar formularin A1/A1Z mund të plotësojnë formularin në datat 21-23 Gusht 2018. Maturantët/ kandidatët mund të rregjistrohen në shkollën ku kanë përfunduar shkollën e mesme ose shkollën që u cakton DAR/ZA.Për plotësim formulari A1/A1Z janë edhe kandidatët që kanë përfunduar shkollën e mesme jashtë vendit dhe kanë njësuar dokumentet shkollore nga MASR.

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: