Bëjeni Share që të informoni shokët:share-button

Maturante dhe kandidate per Universitet, me poshte kemi publikuar videon udhezuese qe ju ndihmon se si te plotesoni formularin A2 per perzgjedhjen e 10 preferencave.

 

 

metropolitan_banner)700x1000-01 (1)

Programet Bachelor

Bëjeni Share që të informoni shokët:share-button

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.