visitor counter

Bëjeni Share që të informoni shokët:

Share-512.png

Ministria e Arsimit publikon udhëzimin e plotë për pranimet në universitete, firmosur nga Lindita Nikolla. Në udhëzimin nr 18, datë 21.05.2017, përcaktohen procedurat dhe afatet e aplikimit dhe regjistrimit në universitete

Udhezim per procedurat e aplikimit viti akademik 2018-2019


 

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: