Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Picture2

Kliko mbi foto per ta shkarkuar applikacionin

LEXONI – Provimet e Letersise nga viti 2006-2017

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png


oferte vere 2018 (1)

Kane filluar regjistrimet per kurset intensive te veres per gjuhet anglisht dhe gjermanisht.

Kurset e veres vetem per 9500 leke niveli i plote.
Orare paradite dhe pasdite
 5 here ne jave nga 120 min
 20 seanca niveli i plote
Nr. kontakti 0695610926


Adresa: Prane ish-restorant Durresit

www.qendraoptima.com

e-mail: sekretaria@qendraoptima.com

Shpërndaje tek shokët që të informohen

1 thought on “Skemat e Vleresimit te Gjuhes se Huaj, MSH 2018

Lini një koment

%d bloggers like this: