Ka nisur zyrtarisht sot plotësimi i formularit A1 për lëndët me zgjedhje të maturës shtetëore për gjimnazet e Tiranës, i cili do të vijojë deri më datën 28 mars. Report TV ka ndjekur nga afër gjithë procesin e plotësimit të formularit.

Ky është një ndër hapat më të rëndësishëm për gjimnazistët në gjithë vendin. Teksa janë shpallur datat e provimeve të maturës, maturantët e tiranës janë sot gati për të plotësuar formularin e tyre për lëndët me zgjedhje. Report Tv ndoqi hap hapi këtë moment në gjimnazin Qemal Stafa.

Gjithë procesi I plotësimit të formularit ndiqet nga një mësues I shkollës, I cili mbikqyr procesin dhe jep ndihëm për nxënësit që hasin vështirësi.

Shiko Videon më poshtë

https://m.youtube.com/watch?v=4pCm7OmG66M 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.