Shpërndaje tek shokët që të informohen

Ministria e Arsimit ka publikuar listën me 35 universitetet e akredituara. Nga shumica e universiteteve, vetëm 4 prej tyre janë akredituar për 6 vite dhe të gjithë janë universitete jo publike.

Arjan Gjonça, kreu i Bordit të Akreditimit: Nuk është e rastësishme që një grup institucionesh private kanë dalë me 5-6 vite akreditim, kanë dalë në vendin më të mirë. Mos harrojmë që këto institucione kanë pasur një eksperiencë akreditimi dhe vlerësimi sepse ligji i ka detyruar ato ndërkohë që ligji duhet të detyronte dhe institucionet publike por nuk është zbatuar.

 

Lexoni më tepër në linkun më poshtë:

http://maturashteterore.tk/2018/03/lista-me-35-universitetet-e-akredituara-ne-krye-privatet

 

SHKARKONI TANI APP E MATURES SHTETERORE DHE MERRNI NJOFTIMET E FUNDIT NE KOHE REALE.

SHKARKO

 

Lexoni më tepër në linkun më poshtë:

http://maturashteterore.tk/

 

One thought

  1. Pershendetje deshiroja nje informacion per shkollen Ekonomi e se drejtes ose ekonomi juridike ne Tirane. Sent from my iPhone
    Sent from my iPhone
    >

Leave a Reply

Press Enter To Begin Your Search
×
%d bloggers like this: