Kryeministri Edi Rama dhe Ministrja e Arsimit Lindita Nikolla, gjate ceremonise se perurimit te pjeses se re te korpusit qendror te Universitetit Politeknik te Tiranes./r/n/r/nPrime Minister Edi Rama and Minister of Education Lindita Nikolla, during the inauguration ceremony of the new part of the central corps of Tirana Polytechnic University.

Në një kohë kur kanë mbetur ende shumë maturantë pa hyrë në universitet dhe duke pasur parasysh kaosin e krijuar me regjistrimet e këtij viti, kryeministri Rama deklaroi sot se hyrja për në universitet do të bëhet gjithjë edhe më e vështirë. Sipas tij u trashëgua një sistem arsimor nga qeverisja e kaluar, që ishte ndërtuar vetëm me një korsi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.