Te gjitha provimet e matures mbaruan por ankthi dhe stresi i maturanteve ende jo. Ata presin notat e provimeve qe sapo ben.
Notat do shpallen maksimumi pas 15 ditesh. E njejta gje dhe me notat e letersise apo dhe te matematikes. Notat shpallen maksimumi pas 15 ditesh nga momenti qe eshte bere provimi. Zakonisht shpallen rreth 10-11 dite pas.

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Shpërndaje tek shokët që të informohen

2 thoughts on “Kur dalin notat e provimeve?

  1. Kur dalin notat e provimit te gjuhes shqipe dhe letersise

    Sent from my Samsung Galaxy smartphone.

Lini një koment

%d bloggers like this: