0-9 Pike 4.00

10 Pike 4.50

11 Pike 4.67

12 Pike 4.83

13 Pike 5.00

14 Pike 5.17

15 Pike 5.33
16 Pike 5.50

17 Pike 5.67

18 Pike 5.83

19 Pike 6.00

20 Pike 6.17

21 Pike 6.33

22 Pike 6.50

23 Pike 6.63

24 Pike 6.75

25 Pike 6.88

26 Pike 7.00

27 Pike 7.13

28 Pike 7.25

29 Pike 7.38

30 Pike 7.50

31 Pike 7.63

32 Pike 7.75

33 Pike 7.88

34 Pike 8.00

35 Pike 8.13

36 Pike 8.25

37 Pike 8.38

38 Pike 8.50

39 Pike 8.64

40 Pike 8.79

41 Pike 8.93

42 Pike 9.07

43 Pike 9.21

44 Pike 9.36

45 Pike 9.50

46 Pike 9.60

47 Pike 9.70

48 Pike 9.80

49 Pike 9.90

50 Pike 10
Përgjigjet e Provimit të Matematikës, MSH 2017

Përgjigjet e Provimit të Matematikës, MSH 2017

Skema e vlerësimit, Gjuhë Shqipe dhe Letërsi

Skema e vlerësimit, Gjuhë Shqipe dhe Letërsi

Pergjigjet e provimit te gjuhes se huaj te detyruar D3, MSH 2017

Pergjigjet e provimit te gjuhes se huaj te detyruar D1, MSH 2017

Shpërndaje tek shokët që të informohen

5 thoughts on “Konvertimi i pikeve ne nota

Lini një koment

%d bloggers like this: