Rreth 37 mijë maturantë i janë nënshtruar provimit të matematikës. Por rreth 2 orë pasi maturantët kishin hyrë në provim njëra nga tezat e provimit, varianti A është publikuar në një rrjet social çka hedh dyshime se ndonjë maturant mund të ketë përdorur celuar ose administratorët që kanë qëndruar nëpër salla.

Pasi dolën nga provimi në orën 12.00 maturantët pohuan se varianti i publikuar u kish rënë në provim.

Maturantët thonë se në momentin që ka nisur provimi ishte e pamundur të komunikoje pasi në sallë dhe në koridore qëndrojnë administratorët e provimeve. Në lidhje me pyejtjet, maturantët thanë se pyetjet ishin të një niveli mesatar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.