Mbeshtetur ne Udhezimin e MAS, Nr. 13 date 22.07.2016 Fakulteti i Bioteknologjise dhe Ushqimit shpall listat jo perfundimtare te kanditeve fitues per student ne ciklin Bachelor sipas listave me kode programi bashkangjitur.

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: