1. Për të gjithë maturantët e këtij viti sqarojmë që në faqen matura.akp.gov.al nuk shfaqet provimi i detyruar D3 (gjuhë e huaj). Megjithatë në mesataren e llogaritur (nota mesatare) llogaritet dhe ky provim. Pra dhe pse nuk është e shfaqur nota e D3 qëndron njoftimi i mëposhtëm për llogaritjen e mesatareve.
2. Gjithashtu theksojmë që kjo mesatare shërben vetëm për të kaluar pragun e notës 6 e cila nëse është më e vogël se 6 nuk mund të aplikoni për programet bachelor.
3. Për të llogaritur pikët në secilën degë që dëshironi të konkurroni duhet të futeni në faqet zyrtare të universiteteve, të gjeni formulën për degën tuaj dhe të llogarisni pikët.
Ju faleminderit dhe suksese!

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: