February 2, 2023

Kriteret e Universiteteve 2020-2021 – Matura 2020

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Kriteret e Universiteteve 2020-2021 – Matura 2020.

Këtu do të gjeni kriteret e Universiteteve Publike dhe Private për pranimin e studentëve në vitin akademik 2020-2021, Matura Shtetërore 2020

KRITERET E UNIVERSITETEVE PUBLIKE, VITI AKADEMIK 2020-2021


utuptumtubtustuartuamdelbasankorceshkodergjirokasterUntitled design (1)

KRITERET E UNIVERSITETEVE PRIVATE, VITI AKADEMIK 2020-2021


Untitled design (3)Untitled design (4)Untitled design (5)Untitled design (6)Untitled design (7)Untitled design (8)Untitled design (9)Untitled design (10)Untitled design (11)Untitled design (12)Untitled design (13)Untitled design (14)Untitled design (15)Untitled design (16)Untitled design (17)Untitled design (18)Untitled design (19)

Na ndiqni në Instagram:  http://instagram.com/matura.shteterore.  Aty do të gjeni të rejat më të fundit rreth Maturës Shtetërore.

 

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

%d bloggers like this: