Fituesit në IAL 2020 – Raundi 3

Fituesit në Universitete 2020 – Raundi 3, Faza 1

Për t’i ardhur në ndihmë maturanëve me gjetjen e listave paraprake të fituesve për Universitetet Publike dhe Private, i kemi përmbledhur në websitin tonë si më poshtë.

Universitetet që kanë shpallur deri më tani fituesit e Fazës 1, Raundi 3 për çdo program studimi janë:

Më datë 19 Tetor 2020, listat e fituesve publikohen në portalin U-Albania.

**Regjistrimet në Universitete fillojnë më 21 Tetor 2020.

***Faqja do të azhornohet vazhdimisht me listat e reja që do të publikohen.

Na ndiqni në Instagram për t’u informuar me njoftimet e fundit: Kliko mbi foto

👇

© maturashteterore.com

%d bloggers like this: