December 5, 2023

Kriteret e pranimit në Universitetin e Elbasanit “Aleksandër Xhuvani” për vitin akademik 2024-2025.

Na ndiqni në Instagram: @matura.shteterore. Aty do të gjeni të rejat më të fundit rreth Maturës Shtetërore dhe Universitetit.

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore 2024

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d