Sot nis viti i ri akademik 2021-2022. Pas më shumë se një viti mësimi online studentët rikthehen në auditore, por me një kusht, studentët dhe pedagogët duhet të paraqesin certifikatën e vaksinimit,  një vërtetim që kanë kryer të paktën një dozë ose testin PCR për të hyrë në auditore.

Gazetarja e Ora News, Anxhela Celibashi, raporton se çdo studenti që i drejtohet auditoreve i kërkohet në hyrje të të Universiteteve të paraqesë certifikatën e vaksinimit, vërtetim nga mjeku që e ka kaluar Covidin apo e ka të pamundur vaksinimin, ose test PCR negativ.

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: