Universiteti Qiriazi” hap dyert për nxënësit maturantë nga shkollat të ndryshme të vendit. Nxënësit maturantë do të marrin informacion të detajuar mbi programet e studimit, kohëzgjatjen e tyre, kriteret hyrëse në degët e Financës, Menaxhim Biznesi, E Drejtë Biznesi, si dhe në programet e studimit 2-vjeçare si: Teknologji Ushqimore dhe Teknologji Informacioni.

Ju mirëpresim cdo ditë, nga e hëna – premte, 09:00-15:00.
Cel: 067 20 00 874
E-mail: sekretaria@qiriazi.edu.al
Website: www.qiriazi.edu.al

Untitled design (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.