REZULTATET E APLIKIMIT TE RAUNDIT TE PARE PER FBM

Bashkangjitur do te gjeni listen e aplikanteve te raundit te pare per FBM

Ju urojme suksese te metejshme

Agromekanizim

Read more

REZULTATET E APLIKIMIT TE RAUNDIT TE PARE PER FMV

Bashkangjitur do te gjeni listen e aplikanteve te raundit te pare per FMV

Ju urojme suksese te metejshme

Mjekesi_Veterinare

Read more

REZULTATET E APLIKIMIT TE RAUNDIT TE PARE PER FBU

Bashkangjitur do te gjeni listen e aplikanteve te raundit te pare per FBU

Ju urojme suksese te metejshme

Vreshtari_Enologji

Read more

REZULTATET E APLIKIMIT TE RAUNDIT TE PARE PER FSHP

Bashkangjitur do te gjeni listen e aplikanteve te raundit te pare per FSHP

Ju urojme suksese te metejshme

Dizajn i mobiljeve dhe interierit

Rezultatet e aplikimit te RAUNDIT te PARE per FEA

Bashkangjitur do te gjeni listen e aplikanteve te raundit te pare per FEA

Ju urojme suksese te metejshme

Agrobiznesit_Menaxhim_Agrobiznesi

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: