Kandidatet Fitues per Fazen e Pare ne Albanian University

Fakulteti i Shkencave Mjekesore Farmaci
Stomatologji
Infermieri
Fizioterapi
Fakulteti i Shkencave te Aplikuara dhe Ekonomike Finance-Banke
Menaxhim Biznesi
Inxhinieri Elektrike
Inxhinieri Eletronike
Inxhinieri Kompjuterike
Inxhinieri Mekatronike
Teknologji Informacioni
Arkitekture
Dizajn
Fakulteti i Shkencave Shoqerore Shkenca Juridike
Shkenca Politiko Administrative
Psikologji e Pergjithshme
Mesuesi per Arsimin Fillor
Mesuesi per Arsimin Parashkollor
Anglisht

Klikoni mbi degen perkatese per te shkarkuar listen me kandidatet fitues.

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: