Klasa Virtuale

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Për arsye të pezullimit të aktivitetit mësimor në shkolla për parandalimin e përhapjes së virusit COVID – 19, kemi krijuar platformën KLASA VIRTUALE me materiale online për maturantët të publikuara nga Ministria e Arsimit dhe platforma Akademi.al

**Për të parë video-mësimet, klikoni mbi klasën që dëshironi dhe do tju hapet automatikisht lista e tyre.

 

Happy autumn, everyone! (1)  Happy autumn, everyone! (2)  Happy autumn, everyone! (3)  Happy autumn, everyone! (4)

Happy autumn, everyone! (5)  Happy autumn, everyone! (6)  Happy autumn, everyone! (7)   Happy autumn, everyone! (8)

Happy autumn, everyone! (9)   Happy autumn, everyone! (10)  Happy autumn, everyone! (11)   Happy autumn, everyone! (12)

Happy autumn, everyone!

 

Portali do jetë në azhornim të vazhdueshëm.

Sqarim: Ju bëjmë me dije se materiale e publikuara në këtë faqe, janë marrë nga faqja zyrtare e Ministirisë së Arsimit, Rinisë dhe Sportit. Thjesht i kemi paraqitur në mënyrë më të thjeshtuar për t’u aksesuar nga nxënësit dhe maturantët.

Kanalet Zyrtare të MAS dhe Akademi.al janë:

Shpërndajeni këtë faqe me shokët e klasës në Whatsapp ose në Facebook që të informohen.Share-512.png

This slideshow requires JavaScript.

Shpërndajeni këtë faqe me shokët e klasës në Whatsapp ose në Facebook që të informohen.Share-512.png

 

 

%d bloggers like this: