Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar në faqen e saj zyrtare, dy modele testesh për Letërsinë dhe Matematikën, Matura 2021

Burimi zyrtar: http://qsha.gov.al/msh.html

Na ndiqni në Instagram për t’u informuar me njoftimet e fundit

Shpërndaje me shokët që të informohenShare-512.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.