Shpërndaje me shokët që të informohenShare-512.png

MAS ka publikuar udhëzimin me datat e Provimeve të Maturës për sesionin e Vjeshtës, Matura 2020.

Datat e provimeve janë:

  1. Gjuha e Huaj – 24 Gusht 2020
  2. Gjuhë Shqipe dhe Letërsi – 27 Gusht 2020
  3. Matematikë – 31 Gusht 2020
  4. Provimi me zgjedhje – 03 Shtator 2020

Shkarkoni udhëzimin – https://arsimi.gov.al/wp-content/uploads/2020/07/Udhezimi-Nr.19.dt_.2.7.2020.pdf

Na ndiqni në Instagram për t’u informuar me njoftimet e fundit: Kliko mbi foto

👇

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.