Ndiqni më poshtë videon e Ministres së Arsimit në lidhje me vitin shkollor, mësimin online dhe modelet mësimore nga shtetet e tjera. 👇🏼

Postimi zyrtar në Facebook i Ministres së Arsimit – Video

Shpërndajeni me shokët që të informohen: Share-512.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.