Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Nga 36 mijë nxënës që përfunduan maturën shtetërore 2019 ka një numër të larte të atyre që arritën rezultate shumë të larta .Ndonëse nuk ka asnjë maturant që i mori 10 të gjitha provimet e maturës shtetërore ka 10 maturantë që kanë dalë me mesataren 9.8.

Në dhjetëshen e më të mirëve, të cilët kanë shpërndarë në qytete të ndryshme të vendit 2 janë djem dhe 8 të tjera vajza.

Por pavarësisht ngarkesës që ka matura shtetërore dhe këtë vit pati edhe ndryshime në kurrikula sërish rezultatet duken të mira pasi janë 382 maturantë me mesatare mbi 9.5.

Tanimë maturantët janë në fazën e pritjes së rezultateve për tu renditur fitues në universitet. Dy ditë më parë u mbyll procesi i aplikimit dhe rezultatet publikohen në 1 shtator.

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.