Ashtu siç kishin paralajmëruar, studentët pritet të riorganizohen serish dhe të protestojnë para kryeministrisë.

Të rinjtë kanë njoftuar se do t’i rikthehen protestës më 7 janar, pas ndërprerjes së saj për shkak të festave të fundvitit dhe largimi i pjesës më të madhe pranë familjarëve në rrethe.

Siç sqarohet edhe në posterin që po qarkullon prej disa orësh në rrjetet sociale, studentët do të mblidhen pranë universiteteve përkatëse në orën 09.30 dhe në orën 10.00 do të nisë marshimi drejt kryeministrisë.

Studentët protestojnë për plotësimin e tetë pikave të listës së tyre që kanë të bëjnë kryesisht me uljen e tarifave dhe kushtet në konvikte.

Po ashtu, ditën e hënë studentët pritet të protestojnë paralelisht edhe para Universitetit Politeknik të Tiranës, siç njoftojnë disa organizata të tjera studentore.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.