Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Picture2

Kliko mbi foto per ta shkarkuar applikacionin

LEXONI – Provimet e Letersise nga viti 2006-2017

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png


oferte vere 2018 (1)

Kane filluar regjistrimet per kurset intensive te veres per gjuhet anglisht dhe gjermanisht.

Kurset e veres vetem per 9500 leke niveli i plote.
Orare paradite dhe pasdite
 5 here ne jave nga 120 min
 20 seanca niveli i plote
Nr. kontakti 0695610926


Adresa: Prane ish-restorant Durresit

www.qendraoptima.com

e-mail: sekretaria@qendraoptima.com

One thought

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.