Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Në mënyrë që t’iu mbajmë edhe më tej të informuar me njoftimet e fundit e Maturës Shtetërore në mënyrë që të mos humbisni asnjë postim, faqja jonë tashmë ka publikuar opsionin që ti merrni të gjitha njoftimet me email.

 Më poshtë kemi publikuar video-tutorialin se si të rregjistoheni.

Video-Tutorial

SHKARKONI TANI APP E MATURËS SHTETËRORE DHE MERRNI NJOFTIMET E FUNDIT TË MATURËS NË KOHË REALE, THJESHT ME NJË KLIKIM !

SHKARKO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.