Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

web page counter script

SHKARKONI TANI APP E MATURËS SHTETËRORE DHE MERRNI NJOFTIMET E FUNDIT TË MATURËS NË KOHE REALE.

SHKARKO

Universiteti i Mjeksisë Tiranë, ka publikuar kuotat dhe kriteret se si do të përzgjidhen studentët e rinj.

Shkarkojini ketu—————–>KUOTA-UMT 2018-2019   

Kriteret e Universiteteve —–>Kriteret 2018-2019

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.