Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një dokument sipas të cilës, renditen 10 degë së bashku me notën mesatare për program studimi për vitin akademik 2017-2018.

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

 

Program Studimi Nr. i studenteve të rregjistruar Nota mesatare për program studimi
Mjekësi e Përgjithshme 270 9.75
Stomatologji 100 9.6
Inxhinieri Informatike 100 9.57
Farmaci 100 9.48
Inxhinieri Elektronike 100 9.41
Informatikë Ekonomike 250 9.41
Arkitekturë (Arkitekt) 107 9.36
Inxhinieri Telekomunikacioni 100 9.31
Logopedi 20 9.28
Fizioterapi 40 9.25

SHKARKONI TANI APP E MATURES SHTETERORE DHE MERRNI NJOFTIMET E FUNDIT NE KOHE REALE.

SHKARKO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.