Te gjitha provimet e matures mbaruan por ankthi dhe stresi i maturanteve ende jo. Ata presin notat e provimeve qe sapo ben.
Notat do shpallen maksimumi pas 15 ditesh. E njejta gje dhe me notat e letersise apo dhe te matematikes. Notat shpallen maksimumi pas 15 ditesh nga momenti qe eshte bere provimi. Zakonisht shpallen rreth 10-11 dite pas.

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

2 thoughts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.